Obchodní konzultant

Jsme úspěšná společnost MDP GEO, s.r.o. a již více než 20 let pomáháme s technickou evidencí majetku, geodézií, majetkoprávním vypořádáním, správou a hospodařením s majetkem. Do týmu geodetů, geografů, analytiků, programátorů, konzultantů hledáme šikovného kolegu nebo kolegyni na pozici:

 

OBCHODNÍ KONZULTANT

který aktivně uvádí produky firmy stálým i potencionálním zákazníkům, činí je žádanými a způsobuje tak, že velké množství zákazníků tyto produkty koupí.


Proč vy?
Protože jste komunikativní člověk a při schůzkách s klienty se cítíte jako ryba ve vodě. Umíte vyslechnout zákazníka, zjistit jeho potřeby tak, abyste mu pomohl/a navrnout optimální řešení pro zefektivnění evidence a správy majetku pomocí produktů a zkušeností firmy.

Máte tah na branku, technické myšlení a správný odhad. Jste ochotní na sobě pracovat a zlepšovat se. Jste aktivním řidičem sk. B. Máte uživatelské znalosti práce na PC.

Můžete se pochlubit skvělými výsledky a referencemi z předchozích aktivit.


Proč my?
Protože jsme přátelský kolektiv plný skvělých lidí. Co slíbíme, to i splníme. Táhneme společně za jeden provaz. Používáme nejmodernější technologie. Jsme úspěšní a druhým prospěšní. Za skvěle odvedenou práci a získání nových objednávek vás náležitě odměníme.

 

Možná místa výkonu práce: Havířov, Luhačovice, Otrokovice.

 

Pokud byste se rád/a stal/a naším kolegou/kolegyní a tím součástí týmu MDP GEO, pošlete mi váš životopis na mudrakova@mdpgeo.cz a v případě dotazů neváhejte kdykoliv zavolat na číslo 777 701 965.

Markéta Mudráková, personalistka