Referent marketingu a propagace

Jsme úspěšná společnost MDP GEO, s.r.o. Více než 23 let pomáháme s technickou evidencí, správou a hospodařením s majetkem. Používáme nejmodernější přístroje a software pro určování polohy. Pomáháme budovat chytrá města a zavádět do firem technologie GIS, BIM a Průmysl 4.0. Do svého týmu hledáme šikovného kolegu nebo kolegyni na pozici:

 

Referent marketingu a propagace

 

O čem to bude?

Vaše práce povede k podpoře poptávky po produktech firmy. Čeká na Vás organizace marketingových kampaní, analýzy trhu a zákaznické komunikace, psaní článků s poutavým obsahem informujících o novinkách či změnách ve firmě, vyhledáváni obchodních příležitostí, aktualizace webových stránek a zajištění klíčových slov na předních pozicích, domlouvání schůzek se zákazníky a administrativní úkoly spojené s marketingovými aktivitami firmy.

Stanete se platnou součástí úspěšného týmu společnosti MDP GEO, s.r.o., která klientům pomáhá se správou majetku.

 

Proč vy?

 Baví Vás marketing, jste kreativní a máte dobré nápady. Organizujete rádi a jste v tom úspěšní. Dotahujete věci do zdárného konce. Umíte správně komunikovat. Můžete se pochlubit úspěchy na předchozích pozicích (práce, brigáda, praxe).

 

Proč my?

Protože jsme přátelský kolektiv plný skvělých lidí. Co slíbíme, to i splníme. Táhneme za jeden provaz. Používáme nejmodernější technologie. Jsme úspěšní a druhým prospěšní. Za skvěle odvedenou práci vás náležitě odměníme.

Možná místa výkonu práce:  Otrokovice.

Pokud byste se rád/a stal/a naším kolegou/kolegyní a tím součástí týmu MDP

GEO, pošlete váš životopis na mudrakova@mdpgeo.cz a v případě dotazů

neváhejte kdykoliv zavolat na číslo 777 701 965.

Markéta Mudráková, personalistka