Marketingový specialista

Vyznáte se v marketingu? Jste "fanda" do digitalizace, GIS, e-mobility, využití Smart technologií v praxi a dokáže o tom psát poutavé marketingové sdělení? Pak jste to možná právě Vy, koho hledáme.

Jsme úspěšná společnost MDP GEO, s.r.o. Více než 26 let pomáháme s digitalizací a evidencí majetku. Používáme nejmodernější přístroje a software pro vyhledávání podzemních inženýrských sítí. Pomáháme budovat chytrá města a zavádět do společností systémy pro správu majetku, GIS, BIM. Do svého týmu hledáme šikovného kolegu nebo kolegyni na pozici: SPECIALISTA MARKETINGU

 

O čem to bude? 

O dobře provedených marketingových průzkumech, správně analyzovaných potřebách cílových skupin, aktuálních a přehledných webových stránkách společnosti, zajištěných klíčových slovech na předních pozicích, věrné reklamě a propagačních materiálech, které pomáhají k prodeji, realizovaných prezentacích tak, že zvýší zájem o produkty a služby společnosti, o efektivně zorganizovaných a zrealizovaných školeních, o úspěšných marketingových akcích, reprezentativní pobočce.

 

Proč vy?

Nedělá vám problém telefonovat se stálými či potencionálními klienty.

Umíte vyhledávat na internetu, optimalizovat vyhledávače SEO, změřit výkonnost marketingových akcí.
Na základě dobře provedeného marketingového průzkumu dokážete správně analyzovat potřeby cílové skupiny a navrhnout marketingovou strategii.
Dokážete efektivně zorganizovat a následně zrealizovat školení, nebo úspěšnou MKT akci.

Dokážete způsobit, že pobočka bude reprezentativní a bude tam pořádek.

Můžete se pochlubit výsledky a úspěchy na předchozích pozicích (práce, praxe, brigáda).

Nehledáte „teplé místečko“ v kanceláři, kde si odsedíte svých osm hodin a půjdete domů. Máte za sebou výsledky, které můžeme ověřit.

 

Proč my? 

Protože jsme mladý přátelský kolektiv plný skvělých lidí. Táhneme společně za jeden provaz. Používáme nejmodernější technologie. Jsme úspěšní a druhým prospěšní. Za skvěle odvedenou práci vás náležitě odměníme.

 

Místo výkonu práce: Otrokovice

 

Pokud byste se rád/a stala našim kolegou/kolegyní a tím součástí týmu MDP GEO, pošlete mi váš životopis na mudrakova@mdpgeo.cz a v případě dotazů neváhejte kdykoliv zavolat na číslo 777 701 965.

Markéta Mudráková, personalistka.