Technik GIS

Jsi nadšenec moderních technologií? Baví tě GIS? Chceš se podílet na správě a vývoji informačních systémů? S ochotou se učíš novému? Pak bychom se s tebou rádi potkali.

Jsme úspěšná společnost MDP GEO, s.r.o. Více než 26 let pomáháme s digitalizací a evidencí majetku. Používáme nejmodernější přístroje a technologie. Pomáháme zavádět smart řešení do měst a firem s využitím technologie GIS a BIM. Do svého týmu hledáme šikovného kolegu nebo kolegyni na pozici:

 

Technik GIS

 

O čem to bude?

O analýze a přípravě dat pro mapování, o správě a aktualizaci datových sad a datového modelu, o kontrole vytváření mapových projektů na mapovém serveru, o komunikaci se zákazníky i s kolegy nad realizovanými projekty, hromadné úpravy a transformace dat.

 

Jaký může být pracovní den?

Dostaneš k realizaci zakázku na mapování a pasportizaci majetku. Připravíš kolegům podklady, se zákazníkem vykomunikuješ konkrétní nejasnosti, zkontroluješ, zda sedí datové modely a datové sady, zkontroluješ, zda data odpovídají předpisu, pošleš kolegy do terénu mapovat, zkontroluješ od nich data, zpracuješ je, nahraješ data do databáze, provedeš potřebné datové úpravy, následně upravíš datové projekty, aby se data korektně zobrazovala, publikuješ data pro uživatele.

 

Proč ty?

  • Máš analytické myšlení a znalosti GIS. A rozhodně se u nás neztratí tvoje případné znalosti z programování (Java, Javascript, Python, GIT,..), databáze (MS SQL, PostrgeSQL), zpracování dat (QGIS, ArcMap, Geostore, Revit,..).
  • Dokončuješ úkoly, jsi kamarádský a schopný pracovat v týmu.
  • Ovládáš PC, baví tě práce u počítače.
  • Můžeš se pochlubit úspěchy na předchozích pozicích (práce, praxe, brigáda).

 

Proč my?

  • Protože jsme stabilní společnost, která dělá z našich zaměstnanců profesionály.
  • Jsme přátelský kolektiv férových a chytrých lidí.
  • Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi.
  • Za skvěle odvedenou práci tě náležitě odměníme.

 

Pracovitých a spolehlivých lidí si vážíme. Pokud tvoje dosavadní zkušenosti a znalosti navazují na výše popsané, pošli nám svůj životopis na adresu mudrakova@mdpgeo.cz, nebo zavolej 777 701 965 a domluvíme se na osobní schůzce. Možná místa výkonu práce jsou Luhačovice, Otrokovice, Havířov.

Těšíme se na setkání! Markéta Mudráková, personalistka