Elektrické sítě

 

Inovativní řešení pro vaši energetiku 

 

MDP GEO přináší komplexní služby pro technickou evidenci energetických zařízení. Co všechno nabízíme?

  • Precizní zaměření elektrických vedení: Naše týmy provádějí geodetická měření, abychom získali přesné informace o poloze a stavu vedení. To vám umožní efektivně plánovat údržbu a modernizaci.
  • Aktualizace v GIS: Aktualizujeme technickou evidenci v Geografickém informačním systému (GIS). Díky tomu máte vždy přesná data a přehled o svých zařízeních.

 

 

  • Letecká kontrola s využitím LiDAR technologie: Pomocí LiDAR systému provádíme vzdušné kontroly elektrických vedení. Laserový pohled z výšky odhalí i ty nejmenší nedostatky.

 

   

 

  • Analýza vegetace a staveb v ochranném pásmu: Předcházíme případným problémům, proto naše specializované týmy provádějí důkladnou analýzu vegetace a staveb v okolí vedení.
  • Inspekce stožárů a energetických zařízení: Naši odborníci prověřují stabilitu stožárů a kontrolují stav elektrických zařízení. Bezpečnost je naší prioritou.
  • Majetkoprávní vypořádání: Pomáháme vám s majetkoprávním vypořádáním při stavbě nových energetických zařízení. Budete mít jistotu, že výstavba probíhá v souladu s právními předpisy.

 

  

 Dejte své energetické infrastruktuře nový impuls

 

Jsme odborníci na digitalizaci energetických zařízení. Máme 25 let zkušenností. Využíváme nejmodernější techniku a odladěné datové modely.

 

 Kontaktujte nás

 

Potřebujete digitalizovat svá energetická zařízení? Kontaktujte naše zkušené konzultanty